Högl menší skládaná luxusní kabelka Jeans 7-143711

Högl menší luxusní kabelka7-143711-3400

Menší dámská kabelka nabízí několik způsobů nošení a je vyrobena z prvotřídní kůže. 

Tento produkt již není v nabídce Botař.cz

Högl menší luxusní kabelka 7-143711-3400

hlavní charakteristiky
Sezóna Jaro/léto
Kategorie Doplňky
Typ Doplňky
Barva modrá

Hledáte kabelku, která přinese do vašeho šatníku svěžest a variabilitu? Kabelka od luxusní značky Högl je ideální volbou pro jaro a léto. Tento elegantní doplněk nabízí kombinaci stylu a funkčnosti, kterou ocení každá moderní žena.

Kabelka je vyrobena z přepychové telecí kůže v exkluzivním odstínu jeans modré barvy s lehkým šedým nádechem. Díky možnosti složit bočnice dovnitř nebo je naopak vystrčit, můžete snadno měnit její vzhled podle svých potřeb. Pevná madla do ruky jsou vzdálená od hrany kabelky 11,5 cm, zatímco délkově nastavitelný ramenní popruh (105 - 118 cm) zajišťuje pohodlí při nošení.

Vnitřní vybavení zahrnuje otevřenou kapsu na mobil a zipovou kapsičku na cennosti, což zajišťuje pořádek a snadný přístup k vašim věcem. Kabelka se uzavírá na magnet zašitý v kůži, což přidává na bezpečnosti a eleganci. Rozměry kabelky jsou výška 24 cm, spodní šířka 28 cm, horní šířka 22 cm (složená) a 42 cm (rozložená), s hloubkou dna 12 cm.

Vyberte si tuto kabelku od značky Högl a přidejte do svého šatníku kousek, který kombinuje luxusní design, kvalitu a praktičnost.