Gant pánské kožené tenisky Mc Julien white/green 26631788

Gant pánské kožené tenisky26631788-G247

Pánské luxusní tenisky na vyšší podešvi, vyrobené z hladké kůže v bílé barvě.

2 599 Kč
3 399 Kč
Barvy: Gant pánské kožené tenisky Mc Julien marine/white 26631788 Gant pánské kožené tenisky Mc Julien white/marine 26631788
Dostupné velikosti:
  • Dostupné online a v kamenných prodejnách.
  • Doprava zdarma.
  • Výměna do 30 dní zdarma.

Gant pánské kožené tenisky 26631788-G247

hlavní charakteristiky
Kolekce Pánská
Sezóna Jaro/léto
Kategorie Tenisky a sneakers
Typ Uzavřené boty
Šířka G
Svršek kůže
Podšívka kůže/textílie
Podešev latex
Výška podpatku 3,50 cm
Barva bílá

Luxusní pánské tenisky od značky Gant v módním koženém provedení představují ideální volbu pro každého muže, který hledá styl a pohodlí. Jejich ležérní střih s prostornou kulatou špičkou zajišťuje dostatek komfortu při každodenním nošení. Svršek z hladké kůže v odražené bílé barvě s tmavě zelenými doplňky dodává botám elegantní vzhled, který je doplněn decentním logem značky ve stříbrné barvě.

Uvnitř naleznete textilní podšívku podloženou měkkým molitanem a lehce měkčenou koženou stélku, což přispívá k maximálnímu pohodlí. Polstrovaný kotníkový lem a jazyk dále zvyšují komfort při chůzi. Bytelná vysoká podešev se zeleným latexovým nášlapem zajišťuje stabilitu a odolnost bot.

Tyto tenisky jsou ideální pro jaro a léto a díky jejich kvalitnímu zpracování a materiálům budete mít jistotu, že vám vydrží dlouho. Klasické šněrování a šitý a lepený výrobní způsob dodávají botám na odolnosti a trvanlivosti. Vyberte si tenisky od značky Gant a užijte si spojení stylu, kvality a komfortu.